Tjänster

Som konceptbyrå rör vi oss bland många olika branscher och våra  uppdrag varierar från att projektleda ombyggnationer till att utforma varumärkesstrategier och grafiska profiler. Har du fler idéer på hur vi kan hjälpa dig och ditt företag, än vad vi förklarar nedan, tar vi gärna ett möte.

3D-visualiseringar

Få samsyn i projekten redan i utvecklingsfasen

Inget är svårare än att få alla inblandade i ett projekt att verkligen se samma slutresultat. Vi skapar realistiska digitala renderingar av byggnader, interiörer och produkter. Alla får samsyn på resultatet redan i utvecklingsfasen.

3D – VISUELLA RENDERINGAR – INTERIÖR DESIGN – 3D-MODELL – 3D-PRODUKTER – ARCHVIZ – ARKITEKTUR – ARCHITECTURAL VIZ

Inredningskoncept & möbeldesign

Där form och funktion möter kreativitet och varumärkesuppfattning

Passionen i ett inredningskoncept ligger i att skapa sammanhängande varumärkesupplevelser och strävan i att inte bara designa en attraktiv miljö, utan också säkerställa att varje aspekt fungerar i en verklighet som överensstämmer med er målbild. Vi visualiserar och designar, projektledare och verkställer. Från start till mål.

KOMMERSIELLA KONCEPT OCH YTOR – BUTIKSINREDNING – INTERIÖR DESIGN – GRAFISK DESIGN & SKYLTMATERIAL – KONTORSINREDNING – MÖBELDESIGN

Grafisk design

Uppfattas ditt varumärke på rätt sätt?

En väl utformad visuell identitet ska fånga essensen av ditt varumärke, locka nya kunder och fungera många år framåt. Hålla ett visuellt konsekvent uttryck oavsett mediekanaler och tilltala rätt målgrupp och särskilja sig i den bransch du befinner dig.

VISUELL IDENTITET – VARUMÄRKESIDENTITET – GRAFISK DESIGN & ILLUSTRATION – LOGOTYPER OCH TYPSNITT – FÖRPACKNINGSDESIGN – ART DIRECTION – FOTOGRAFERING – IMAGEBILDER – TRYCKSAKER – HEMSIDOR

Foto, film & retuschering

En bra bild säger mer än tusen ord

Kommersiella modebilder eller dokumentära historier. Vi gör allt från enkla porträtt- och produktfotograferingar till mer omfattande produktioner. Både i studio och miljö.

FOTOGRAFERING – FILM – ANIMATION – RETUSCH – BILDBANK – PORTRÄTT – GRUPPBILDER – IMAGEBILDER – PRESSBILDER

Projektledning

Ordning och reda skapar trygghet och XXXX?

Vi designar inredningskoncept baserat på nytt eller återbrukat material. Passionen ligger i att skapa sammanhängande varumärkesupplevelser och vi strävar inte bara efter att designa en attraktiv miljö, utan också säkerställa att varje aspekt fungerar i en verklighet som överensstämmer med er målbild. Vi visualiserar och designar, projektledare och verkställer. Från start till mål.

KOMMERSIELLA KONCEPT OCH YTOR – BUTIKER – FUNKTIONSDESIGN – INTERIÖR DESIGN – GRAFISK DESIGN & SKYLTMATERIAL – KONTORSLOKALER

Fastighetsutveckling

Unika möbler för unika varumärken

Varför ha samma möbler som alla andra? Låt oss formge och tillverka er nästa reception, skrivbord eller sittmöbel. Vi samarbetar med duktiga snickare och ser även till att allt blir levererat och monterat på plats.

MÖBELDESIGN – KONCEPTMÖBLER – UNIK INREDNING – MÖBELSKISSER

Ombyggnationer och hyresgästanpassningar

Tre olika typer av lösningar

Grundläggande

Vi visualiserar er nya planlösning, med golv, väggar och tak för att se storleken på rum. Planritning

Avancerad

Vi visualiserar det interiöra slutresultatet, tillför färger, texturer och textilier. Möbler, väggdekor, digitala skärmar,  belysning och växter placeras ut.

Rörlig 3D

Ta din 3d-rendering ett steg till. Ett utmärkt sätt att skapa samsyn om slutresultatet och uppleva lokalen innan ombyggnationen påbörjas. 

Vi är Forward Konceptbyrå

Johan

Johan Sjöstrand
Creative Director, designer
johan@forwardkoncept.se
(+46)70-655 23 39

Anna

Anna Franzén
VD, Projektledning
anna@forwardkoncept.se
(+46)72-211 35 00

Rickard

Rickard Monéus
3D-artist, fotograf
rickard@forwardkoncept.se
(+46)70-742 44 22

Case